A Blog about Knitting, Decorating and Baking glutenfree.
You can find me from Instagram / Löydät minut myös Instagramista: Virkattusydan

maanantai 14. toukokuuta 2012

Minne lie kohta tieni mun vie?..

Apu-va! Stressinsietokyky alkaa olla maksimissa. Olen kohta etsinyt koko kevään uutta asuntoa, mutta sitä ei vain ole löytynyt! Olen uskollisesti luottanut siihen mentaliteettiin, että sen oman kodin löytäminen on kuin rakkautta ensi silmäyksellä. Mutta... Nyt alkaa aika olla lopussa. Edessä on ehkä mitä mielenkiintoisin kesä matkalaukkumimminä?! Yöpymisiä milloin missäkin, kulloin kenenkin kotona jne. Ensin vain pitää pakata kaikki tavarat laatikoihin, peitellä huonekalut muovilla ja tyhjentää keittiö sekä wc.. Siis tämä kaikki pitää olla kesäkuun alkuun mennessä tehtynä! (putkiremontti etenee silloin meidän rappuun) Tulee niin haikea olo.. Olla nyt sitten kuin jokin kiertolainen, jonka omaisuus on pakattuna laatikoihin ja laukkuihin. Hmm..
Jospa sitä tämän jälkeen ymmärtää paremmin aavikon beduiineja, vai mitä ne nyt olikaan. =)
Tavarat alkaa jo nyt olla hujan hajan.. Banaanilaatikot odottaa vintillä ja ikean sinset kassit on jo kaivettu esiin. Edessä on muutosten kesä!! Siitä kuulette varmasti lisää aina sitä myöten kun ehdin tänne blogiin tietoja päivittää..

Vaateröykkiö.



Tossut kohti tulevaa?...

1 kommentti:

  1. Tiko nyt täytynee lainata vähän Stevie Wonderia ja lausua sulle että...
    "Don't You Worry 'Bout A Thing"! Kyllä se koti löytyy AIVAN varmasti! Positiivista tässä on se että jäät "kodittomaks" kesällä! Ajatellappa sitten jos putkiremppa ois tullu kylmimmän keskitalven aikaa!! :) Et vois nukkuu teltassa silloin! Nyt vaan kaikki hyöty ja ennenkaikkea ILO! :)
    -Ulmiina

    VastaaPoista