A Blog about Knitting, Decorating and Baking glutenfree.
You can find me from Instagram / Löydät minut myös Instagramista: Virkattusydan

torstai 5. heinäkuuta 2012

Kohti oman kodin ovea.. :)

Vihdoinkin!! Kevään tuskainen ja tukala asunnonetsintä on päättynyt yllättäen oman kodin löytymiseen. Kesän alussa tein päätöksen, että nyt saa asunnon etsintä jäädä, edessä on mitä kiireisin kesä ja tuhannesti ohjelmaa aina syksyyn saakka..

 Yllättäen tulikin viesti kauniista kaksiosta ja hyvältä sijainnilta. Menin katsomaan ja se oli rakkautta ensisilmäyksellä!.. Siitä alkoi projekti asunnon ostamisesta ja nyt on kauppakirjat allekirjoitettu. Syksyä kohden pääsee muuttopuuhiin ja oman kodin sisustushommiin. Suunnitteilla on teettää uusi ja toimiva keittiö. Myös kaikenlaisia pintojen muutoksia edessäpäin sekä mahtavaa ideointia!!!

Kyllä tämä asunnon löytyminen tuli niin kummalliseen saumaan, että oikein ihmetyttää miten saadaan koko kesä klaarattua läpi muidenkin muuttojen odottaessa.. Loppukesä onkin niin tiukka ja tiivis tahdissaan, että oikeestaan sitä jo odottaa syksyä ja seesteisempää aikaa. Ei vaan tiedä, vaikka koko vuosi olisikin täynnä touhua ja muutosta.. ;) Elämä voi tosiaan joskus yllättää ja etenkin silloin kun lakkaa odottamasta mitään...

(P.S.Toivon ja odotan kovasti käsityöiltoja, että olisi tosissaan AIKAA taas puuhailla kaikkea ihanaa, neuloa ja ommella...)

3 kommenttia:

 1. Kiva kuulla, Onnea!:)

  VastaaPoista
 2. Onnea omasta kodista! Ja iloa ja intoa suunnitteluun ja remontointiin! :)

  Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kovasti!! On se ihan kivaa alkaa laittaman omaa kotia..

   Poista