A Blog about Knitting, Decorating and Baking glutenfree.
You can find me from Instagram / Löydät minut myös Instagramista: Virkattusydan

torstai 26. heinäkuuta 2012

Viikon kuulumisia.

Nyt on viikko pidetty kirppistä ja tänään hain jäljelle jääneet kamat pois. Tiliä oli tullut ihan mukavasti ja ennenkaikkea hävinnyt tarpeettomia tavaroita uusiokäyttöön! Ihanaa! Lopuista vaatteista ja astioista karsin vielä hyväntekeväisyyteen lähtevät sekä ne, jotka jäävät odottamaan seuraavaa kirppisviikkoa..

Helpottava olo, kun saa asuntoa tyhjemmäksi itselle tarpeettomista tavaroista. Ja sitten saapi ostaa jotain uutta ja kivaa tulevaan asuntoon. Ainakin ostoslistalla on runkopatjasänkyyn parempi sijauspatja sekä olohuoneeseen kirjahylly..Ja katsotaan nyt mitä pikku remontteja sitä tulee keksittyä keittiörempan lisäksi.. :) Kun selailee kesän aikana otettuja valokuvia tilanteista ja paikoista, voipi alkaa pikkuhiljaa kehitellä suunnitelmia oman asunnon sisustamisen suhteen.

Kuva on Italialaishenkisestä ravintolasta Pärnussa.

Haaveilen myös uudesta ruokaryhmästä. Vaalea ja vanha puuovi, jonka päälle on laitettu lasipinta ja alle kivat messinkijalat kiehtoo kovasti. Pöydän ympärille voisi kerätä erilaisia tuoleja ja maalata kaikki vaaleilla sävyillä tai vain valkoisella..Toisaalta en ole ollenkaan varma mahtuuko sellainen vanha ovi ruokapydäksi uuteen keittööni, joten toinen vaohtoehto olisi hankkia valkoiseksi maalattu puupöytä penkkeineen. (saattaa olla, että pöydälle löytyisi tekijäkin, joten sitten ainakin saisi sellaisen kuin on ajatellut..) ;)

Tämän kuvan tuolit ovat kauniin malliset. Itse pitäisin tuoleista valkoisina, vaikka tuo vihreä väri on iloinen ja hauska!
Kuva on Torero ravintolasta Porissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti