Gluteenitonta pizzaa Alice Sherwoodin ohjeella. Tämä on muuten paras gluteeniton pizzapohjan ohje, jonka tiedän. Pohjasta tulee rapea ja maukas, ja jopa ei-keliaakikot ovat kehuneet pizzapohjan makua! :) Erittäin hyvä vinkki, joka ohjeesta löytyy, on tehdä pohja suoraan öljytylle uunipellille. Silloin pohjassa pysyy rapeus ja rakenne kohdillaan.
Tällä kertaa ei tullut Pizza Margheritaa vaan Pizza Salami, lisukkeena ananasmurska. Jospa näillä eväillä jaksais vielä yhden työ-yön ja viikonloppuna juhlittavat häät! Siis, kiirettä pitää ja viimeisiä järjestelyjä viedään... Tulossa on oikeat unelmahäät! :)
Pizza Salami. |
Ohje löytyy Alice Sherwoodin kirjasta: Allergisen keittokirja. Kirjassa on runsaasti erilaisia ruoka- ja leivontaohjeita allergisen ihmisen ruokavalioon, mm. munaton, maidoton, gluteeniton ja pähkinätön. Ainakin minulla kirja on ollut kovassa käytössä ja kokeilussa. ;)
(Yleensä kuitenkin sovellan tavallisia reseptejä gluteenittomiksi oman maun mukaan...)
T: Tiko ;)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti