Tänään oli ihan pakko tehdä Amerikan maissipannukakkuja heti kotiin päästyäni.
Halusin kokeilla jotain reseptiä uudesta kokkikirjastani, jonka sain Amerikan tuliais-lahjaksi.
Minun piti ostaa tämä viimeksi omalla reissullani, mutta emme ehtineet käydä kirjoja myyvässä pikku kaupassa. Nyt sitten saa makustella ja muistella Amerikan reissua kokkailemalla kaikkea ihanaa! Ohjeet on tietenkin Amerikan mitoilla. Jos joku kaipaa mittasuhteiden muuntoa Suomen litroihin ja deseihin niin netistä löytyy hyviä muunnostaulukoita.
Aitoa maapähkinävoita, tuliaisena sitäkin.
Tein reseptistä gluteenittoman käyttämällä tavalliseten jauhojen sijaan yhden pussin Farinan lettujauhoja.
Vaihtoehtoisesti voisi kokeilla myös muita vaaleita gluteenittomia jauhoja esim. Semperin.
Taikinaan tuli lisäksi maissijauhoa, soodaa, suolaa, sokeria, munia, piimää ja voita.
Taikinaan tuli lisäksi maissijauhoa, soodaa, suolaa, sokeria, munia, piimää ja voita.
1 cup vastaa n.2,3dl
Parhaita tarjoiluvaihtoehtoja pannukakkujen kanssa ovat esim.
vaahterasiirappi, hillo, marjat, jäätelö, maapähkinävoi jne...
Oma suosikki on vaahterasiirappi+maapähkinävoi+kermavaahto!
Romantisoitua Länsi-Amerikkaa.
Voi ei, kun mulle tuli kova hinku taas pakata kassit ja lentää Atlantin toiselle puolelle...:)
Ihanan aurinkoista kevään vaihdetta kaikille!
-tiko-
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti