A Blog about Knitting, Decorating and Baking glutenfree.
You can find me from Instagram / Löydät minut myös Instagramista: Virkattusydan

perjantai 7. syyskuuta 2012

Neulottu kassi

Hei frendit!
Neulomani syyskassi on nyt tässä ja näyttää siis tältä. Kerrassaan sen tekijää huvittaa, koska siitä tuli hieman erilainen kuin alunperin suunnittelin. Idean neulelaukun tekemiseen sain alunperin Pärnun reissulta kesällä ja ajattelin toteuttaa sen heti kun ehdin. Mallikuva laukusta on kulkenut jatkuvasti matkassa (kännykässä), mutta oman käteni tekemä jälki olikin lopputulokseltaan hieman erityylinen.  Neuletyön pitsi-palmikko kuvio on otettu Drops Desing sivuilta lampunvarjostimen mallista.( malli nro ee-450) Muokkasin mallia oman tarpeeni mukaan. Kassi on neulottu Novitan Kelosta pyöröpuikoilla nro 10.




Kahvat ovat puiset & ympyränmuotoiset. Virkkasin kahvojen ympärille kiinteitä silmukoita.


Tässä on ruutupiirros neulekuviosta. Kopio Drops Desing sivulta.

6 kommenttia:

  1. No ompas se hurmaava kassi. Tosi kaunis! :)
    Pitäis itsekkin joskus uskaltautua kokeilemaan jotain palmikkoneuletta tms. Tähän asti oon pysytellyt ihan oikein-nurin -linjalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Siinä on yksi ongelma..nimittäin neule venyy vähän hölmön näköiseksi jos kassiin laittaa jotain painavaa..:)pitäisi olla joku kovike pohjalla.

      Poista
  2. Nätti laukku! Hei laitoitko noitten sankojen sisälle jotakin? Mulla on ittellä matonkuteesta virkattu laukku sankoja vaille valmis ja oon mietttiny millaset tekisin, oon aiemmin käyttäny kengännauhoja mutta ne venyy hiukan painosta..

    VastaaPoista
  3. Kiitti!;) Noi sangat on siis sellaset valmiit puiset kaupasta ostetut, mut virkkasin vaan niiden ympärille kiinteitä silmukoita. Ajattelin ekaks kans tehdä sangat ihan vaan langalla, mut se ei olis kestäny. Mites olis joku köysi tai paksu punos..? On noita puisia kahvojakin jonkinverran erilaisia mitä oon kaupoissa nähny.Laita sit kuvaa, ku on kassi valmis. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, melkein kyllä arvasinkin kun ovat noin pyöreet:) Tarvii jotain kehitellä, mietin et kävisköhän vanha nahkavyö... Kokeilemallahan tuo selviää:)

      Poista
  4. Hi, I do think this is a great blog. I stumbledupon it ;) I am going to come back yet again since I
    saved as a favorite it. Money and freedom is the best way to change, may you be rich and continue to guide
    others.

    VastaaPoista