A Blog about Knitting, Decorating and Baking glutenfree.
You can find me from Instagram / Löydät minut myös Instagramista: Virkattusydan

torstai 20. syyskuuta 2012

Voihan Tapetti!

Mitä sitä laittais, kun kaupan hyllyt on täynnä niin satoja erilaisia tapetteja ja valintaa on ihan liikaa.. Taas tämä naisen ainainen ongelma, kun ensin haluaa tota ja sitten tätä ja lopuksi vähän kaikkea... Voi ei. Miten sitä ikinä pääsee hyvään lopputulokseen?.. :) Teippailin seinälle erilaisia kivan näköisiä tapetteja olohuonetta varten. Niitä olisi nyt tarkoitus ihmetellä ja tehdä siten päätöksiä ostamisen suhteen..Hmmm..(pohdintaa)..
 


Kullansävyistä kuviota. Kaunis.


 

 
Suurimmat suosikit ovat tässä. Yksi seinä joko tummemmalla tapetilla tai sydänoksaisella ja loput sitten liilasävyisellä raitatapetilla..

 
 Ihastuin kovin tuohon lintutapettiin ja otin siitä mallipalan, vaikka luulen ettei sitä olohuoneeseen laiteta. Linnut ovat kivoja, mutta kuvio ja värit liian hallitsevia. Joku pienempi tila kävisi tapetille paremmin...
Kolmen tapetin kokoelma.


Kirjaintapettia. Tämä oli kyllä liian vaaleaa..

 

 
Haasteelliseksi menee.. Luulen vielä eksyväni hakemaan lisää tapettipaloja, kun epävarmuus hengittää niskassa... Onko teillä lukijat hyviä ehdotuksia? :)
 
P.S Ja täytynee huomioda sekin, että ei mitään mahdottoman vaikeeta kuviotapettia hommais, ettei se onnekas tapetoija joudu hermoromahduksen alle.. :)
 
T. Tiko
 

2 kommenttia:

  1. heh, tuo vasemman puoleinen vaalea on ollu meillä ainakin aika hyvä;)

    t.mia

    VastaaPoista
  2. aika kiva! Enpä ole tajunnu..:)

    VastaaPoista