Onnistuipa kerrankin tehdä hyvä ja maukas pullapitko gluteenittomana. Ja on myös helppo leipoa..
Juhlapitko:
2½ dl vettä
25g hiivaa
1½ tl psylliumkuorijauhetta
½tl suolaa
1dl sokeria
1½ tl kardemummajauhetta
2/3 dl öljyä
3 dl Provenan kauraista jauhoseosta
vaniljakreemiä
paiston kestävää vadelmahilloa
Liota kädenlämpöiseen veteen hiiva ja psyllium. Anna turvota hetken aikaa. Lisää mausteet ja sokeri. Sekoita joukkoon öljy ja jauhot sähkövatkaimella. Vatkaa taikinaa kunnes se irtoaa kulhon reunoista ja on sopivan kimmoisaa.
Tee taikinasta kaksi pitkulaista levyä pellille ja voitele ne kananmunalla. Tee keskelle pitkoa syvennys johon tulee hillo. Pursota sitten vaniljakreemiä hillovanan reunoille.
Paista 225 asteessa n.25min.
(Tein itse vaniljakreemin kreemijauheesta lisäämällä siihen ohjeen mukaan vettä. )
Ompa kiva,kun saa laitoit ohjeen tänne:)
VastaaPoistaHaluan joskus kokeilla!
On vielä niin hyvännäköinen,et tekis mieli maistaa.
Kiitos kommentista! Hyvää se kyllä olikin..:)
Poista