A Blog about Knitting, Decorating and Baking glutenfree.
You can find me from Instagram / Löydät minut myös Instagramista: Virkattusydan

maanantai 18. helmikuuta 2013

Sinulle.

Maitosuklaavaahtoa ja marenkia.<3

 Tarvitset: 
1 levy Pandan maitosuklaata
3 munaa
0,25 dl sokeria
2 dl kuohukermaa

Sulata suklaa vesihauteessa. Lisää kananmunan keltuaiset yksitellen hyvin vatkaten. 
Anna hetki jäähtyä.
Lisää  sokeri. Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää se suklaamassaan lusikallinen kerrallan.
 Nostele varoen. 
Laita vaahto annosmaljoihin ja anna hyytyä jääkaapissa.

marenki:
3 valkuaista
2,5 dl tomusokeria

Vaahdota valkuaiset kovaksi. 
Lisää tomusokeri varovasti samalla vatkaten, niin että marenkitaikinasta tulee kiiltävää. 
Nostele nokareita pellille ja kuumenna n.125 aasteisessa uunissa 45-60min, kunnes ovat rapsakoita.

2 kommenttia: