Voihan Pipari!
Piti kokeilla uutta reseptiä, jonka bongasin joulun Maku-lehdestä. Ohje oli tarkoitettu ihan tavallisille pipareille. Vaihdoin jauhot vain gluteenittomiin..
Mutta tässä se ei ihan toiminut yks yhteen! :(
Jotenkin jäi tunne, että rasvaa oli taikinassa ihan liikaa (200g) ja siksi piparit kait tahtoi levähtää uunissa. Niistä tuli myös aika koviakin..
Maku on ihan jees.. Ei niinkään perinteisen joulupiparin makuinen, mutta piparin kuitenkin. :)
Ehkä näihin voisi kehitellä jonkin tuorejuustotahnan väliin ja tehdä ikäänkuin kerrospipareita?
Taikina oli hiukan haasteellista leipoa. Siihen tuli siis 1 dl kermaakin..ja 2dl tavallista sokeria + 1½dl ruokokidesokeria.
Itse laitoin 3½ dl tattarijauhoja ja 4dl vaaleita glut.jauhoja
+ 2tl soodaa
+ 1½ rkl piparimaustetta
# Pipari ku pipari! #
.tiko.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti